Rolex Forums - Rolex Watch Forum

Rolex Forums - Rolex Watch Forum (https://www.rolexforums.com/index.php)
-   Announcements / feedback & Support (https://www.rolexforums.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tapatalk (https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=597486)

V25V 8 April 2018 11:36 AM

Tapatalk
 
Anyone else having issues with this app? Becoming very common that when I go to open up a thread, it gives me an error. I shut down the app, reload and then it works fine. Then a little while later, repeat all over again.

Anyone else? There a fix or known issue with this?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

jrs146 8 April 2018 12:18 PM

I just posted about this in the open forum.

I get two different errors at various times.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...35f0116539.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb428f834b.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

eman1200 8 April 2018 01:00 PM

If multiple people are getting the error it could be a system issue but Id try the basics first....within tapatalk you can clear your cache and also see if there is an app upgrade waiting for u.

eman1200 8 April 2018 01:01 PM

By the way I posted this in tapatalk

V25V 9 April 2018 07:26 AM

Quote:

Originally Posted by jrs146 (Post 8464927)
I just posted about this in the open forum.

I get two different errors at various times.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...35f0116539.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb428f834b.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk



I am getting the same.....it's really getting annoying and happening more and more it seems.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

brandrea 9 April 2018 07:27 AM

Working fine on my end:thinking:

Snow-Dweller 9 April 2018 07:29 AM

Quote:

Originally Posted by brandrea (Post 8467178)
Working fine on my end:thinking:

Me too

V25V 9 April 2018 07:30 AM

iPhones or android?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

jrs146 9 April 2018 07:31 AM

Quote:

Originally Posted by npalacio (Post 8467193)
iPhones or android?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro



Problems are with my iPhone. Works fine on iPad.


Sent from my iPhone using Tapatalk

brandrea 9 April 2018 07:34 AM

Quote:

Originally Posted by jrs146 (Post 8467199)
Problems are with my iPhone. Works fine on iPad.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Android here

Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk

V25V 9 April 2018 07:55 AM

Quote:

Originally Posted by jrs146 (Post 8467199)
Problems are with my iPhone. Works fine on iPad.


Sent from my iPhone using Tapatalk



Yeah, I went to your other thread and commented. Seems to be an iPhone X issue. My iPad is fine too.

I did clear cache in Tapatalk and removed previews and photos, seems to be better now. Will see....


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

jrs146 9 April 2018 07:57 AM

Quote:

Originally Posted by npalacio (Post 8467251)
Yeah, I went to your other thread and commented. Seems to be an iPhone X issue. My iPad is fine too.

I did clear cache in Tapatalk and removed previews and photos, seems to be better now. Will see....


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro



I cleared my cache also and Ive noticed an improvement. Fingers crossed.


Sent from my iPhone using Tapatalk


All times are GMT +10. The time now is 03:09 AM.